Cottage cheese wrap

Prep time: 2 minutes 

Cook time: 35 minutes

Total Time: 37 minutes

Servings: ~2

Ingrediënten

  • 200 gr cottage cheese (huttenkase)
  • 2 eieren
  • knoflook poeder
  • ui poeder
  • gedroogde thijm
  • paprika poeder
  • sla blaadjes
  • gesneden uien
  • stukjes komkommer
  • geplozen kipfilet
  • light mayo
  • spicy saus naar keuze
  • zout & peper naar smaak

Instructies

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Voeg de cottage cheese, eieren, ui poeder, knoflook poeder, thijm, paprika poeder en een snufje zout toe aan een blender. Blend dit mengsel ongeveer 30 seconden tot het goed gemengd is.

  3. Leg een vel bakpapier op een bakplaat. Verdeel het beslag gelijkmatig over het bakpapier.

  4. Plaats de bakplaat in de voorverwarmde oven op 180 graden. Bak het beslag gedurende 35 minuten of tot het mooi goudbruin en gaar is.

  5. Haal de wrap uit de oven en laat het iets afkoelen. Beleg de wrap met mayo, sla, kip, komkommer, ui en een pittige saus naar keuze.

  6. Bekijk mijn TikTok video waarin ik laat zien hoe ik de wrap maak
  7. serveer dit warm. eet smakelijk  ♡
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.